Life Care - Bun venit in lumea Bio!

Produse Life Care, Logona, Almawin, Krauter - Cosmetice Bio

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Life Care RO Produse Life Care Pentru el Gheara Dracului - unguent gheara dracului
Gheara Dracului - unguent gheara dracului

Ghera Dracului unguent

Gheara dracului unguent va ofera o combinatia speciala de eucalipt, ginseng, lemongrass si rozmarin care confera produsului o actiune extraordinara de reducere a inflamatiilor si de calmare a durerilor aproape instantanee.

Gheara dracului unguent ajuta la stimularea circulatiei, ofera o senzatie de racoare si relaxare, stimuleaza tonusul general si are efect energizant, este antifungic si septic prin continutul de lemongrass, gheara dracului este antiseptic prin continutul de rozmarin.

Actiunea lui antireumatica, analgezica, antiinflamatoare este comparabila cu cea a fenilbutazonei. Gheara dracului unguent nu este recomandat a fi utilizat de gravide si femeile care alapteaza cat si de persoanele care urmeaza sa efectueze interventii chirurgicale(72 ore inainte). Se spune ca o servitoare a zeitei Afrodita a impartasit oamenilor acesta planta.

Unguent Gheara Dracului

Are un efect rapid de calmare a durerilor. Masajul regulat cu gheara dracului confera o senzatie binefacatoare si relaxare. De retinut ca dupa utilizarea zilnica peste 3 luni, foarte rar apar reactii de hipersensibilitate tegumentara. Se recomanda folosirea lui impreuna cu Unguent Puterea Usului . Taguri: gheara dracului, puterea ursului, life care.

 

 

Parteneri Life Care

Sample imageLogona.co.uk
Cosmetice organice pt. ingrijirea pielii
Sample imageAlmawin.de
In armonie cu omul si natura
Sample imageDynamichealth.com
Suplimente nutritive Bio