Life Care - Bun venit in lumea Bio!

Produse Life Care, Logona, Almawin, Krauter - Cosmetice Bio

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Life Care RO Produse Life Care Pentru toata familia Gheara Diavolului - unguent antiinflamator gheara diavolului
Gheara Diavolului - unguent antiinflamator gheara diavolului

Life Care - Gheara Diavolului

Gheara Diavolului are un efect rapid de calmare a durerilor. Masajul regulat cu Gheara Diavolului confera o senzatie binefacatoare si relaxare. Life-Care va ofera o combinatia speciala de eucalipt, ginseng, lemongrass, rozmarin si Gheara Diavolului confera produsului o actiune extraordinara de reducere a inflamatiilor si de calmare a durerilor aproape instantanee. Gheara Diavolului ajuta la stimularea circulatiei, Gheara Diavolului ofera o senzatie de racoare si relaxare, Gheara Diavolului stimuleaza tonusul general si are efect energizant.

Gheara Diavolului este antifungic si septic prin continutul de lemongrass, Gheara Diavolului este antiseptic prin continutul de rozmarin. Actiunea lui antireumatica, analgezica, antiinflamatoare este comparabila cu cea a fenilbutazonei. Gheara Diavolului nu este recomandat a fi utilizat de gravide si femeile care alapteaza cat si de persoanele care urmeaza sa efectueze interventii chirurgicale(72 ore inainte). Se spune ca o servitoare a zeitei Afrodita a impartasit oamenilor acesta planta, gheara diavolului.

De retinut ca dupa utilizarea zilnica peste 3 luni, foarte rar apar reactii de hipersensibilitate tegumentara. Taguri: gheara diavolului, life care ro, krauter.

 

Parteneri Life Care

Sample imageLogona.co.uk
Cosmetice organice pt. ingrijirea pielii
Sample imageAlmawin.de
In armonie cu omul si natura
Sample imageDynamichealth.com
Suplimente nutritive Bio