Life Care - Bun venit in lumea Bio!

Produse Life Care, Logona, Almawin, Krauter - Cosmetice Bio

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Life Care RO Produse Life Care Pentru toata familia Puterea Ursului unguent antireumatic puterea ursului
Puterea Ursului unguent antireumatic puterea ursului

Puterea Ursului unguent

Puterea Ursului, unguent cu efect de incalzire si cu plante bio krauter. Puterea Ursului unguent, contine extracte din: frunza de vita-de-vie, castan, melisa, musetel, hamei, valeriana, coada soricelului, vasc si fenicul.

Puterea Ursului unguent - psihotonic si antidepresiv prin continutul de extract de ginseng, antispastic prin continutul de extract de fenicul, imbunatateste circulatia sangvina prin extractele de vita-de-vie, antiinflamator datorita combinatiei de menta si eucalipt, este indicat a se aplica prin amsare usoara pana la absorbtia gelului, nu va fi aplicat in zona occipitala si pe toracele anterior, zona cardiaca, existand riscul de amplificare a afectiunilor cardiovasculare.

Avand in vedere efectul de incalzire locala, puterea ursului unguent, relaxeaza musculatura, creste vascularizatia spre zona aplicata si este indicat varstnicilor indiferent de anotimp, celorlalte persoane in sezonul rece.

Puterea Ursului Unguent

Se recomanda, pentru a obtine un efect benefic imediat asocierea unguentului puterea ursului fie cu gelulul antireumatic Barba Tatei, fie cu Unguent Gheara Dracului . Taguri: puterea ursului unguent, barba tatei, gheara dracului, life care ro, krauter,

 

 

Parteneri Life Care

Sample imageLogona.co.uk
Cosmetice organice pt. ingrijirea pielii
Sample imageAlmawin.de
In armonie cu omul si natura
Sample imageDynamichealth.com
Suplimente nutritive Bio