Life Care - Bun venit in lumea Bio!

Produse Life Care, Logona, Almawin, Krauter - Cosmetice Bio

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Life Care RO Produse Life Care Pentru toata familia Cafea Ganoderma de la Life-Care
Cafea Ganoderma de la Life-Care

Life Care - Cafea Ganoderma

Life-Care va ofera acum ocazia sa savurati o ceasca cu cafea perfecta in orice moment al zilei. Life Care, din dorinta de a imbina calitatea cu placerea isi extinde numarul de branduri proprii printr-o noua gama de cafea, Coffee for life Ganoderma.

Coffee for life Ganoderma este un brand premium care ofera o selectie unica cafelei. Produsele Coffee for life Ganoderma au o savoare incomparabila datora faptului ca fiecare cafea provine din culturi in exclusivitate ecologice si este culeasa prim metode traditionale. Combinatia de cafea Arabica cu extract de ciuperca Ganoderma inzestreaza aceasta cafea intens prajita cu toate caracteristicile unui espresso intens.

Cafeaua BIO clasic Ganoderma cu un gust intens, aromat, este fabricata dintr-un amestec special de cafea Arabica, ce provine din culturi in exclusivitate ecologice, cu un continut mediu de cofeina si aciditate foarte redusa, pe care adaosul de extract de ciuperca Ganoderma o face inedita, destinata tuturor iubitorilor de cafea. Taguri: cafea ganoderma, life care ro

 

Parteneri Life Care

Sample imageLogona.co.uk
Cosmetice organice pt. ingrijirea pielii
Sample imageAlmawin.de
In armonie cu omul si natura
Sample imageDynamichealth.com
Suplimente nutritive Bio